День героїв України

Сьогодні, 23 травня, відзначається День героїв України – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролися за рідну землю протягом століть та продовжують боротьбу і нині.

День героїв вважається національним українським святом на честь борців за волю та незалежність нашої держави. Люди, що цілковито поклали своє життя на ваги свободи українського народу, існували в різні часи становлення нашої держави.

Ціла плеяда нових українських героїв з’явилася в результаті російського вторгнення на Україну. Вони були, є і будуть завжди в нашій пам'яті та серцях.

День героїв, що святкується щороку 23 травня, завжди буде важливим та актуальним для кожного українця. Адже тільки завдяки героїзму наших краян у всі часи та епохи, наша держава сьогодні знаходиться на мапі землі.

У ХЗОШ №168 до Дня героїв України пройшли виховні години “Народ мій завжди є, народ мій завжди буде”, лекції-бесіди «Україна сьогодні», уроки пам'яті «24 лютого 2022», урок-реквієм «У серці назавжди!», класні години “Герої нашого часу”, майстер-класи з виготовлення вітальних листівок та оберегів для ЗСУ.

До Дня героїв України було організовано районну акцію «Вітаємо тебе, наш Герою!» Учнів, вчителів, батьків закладів освіти об'єднало спільне бажання – передати частинку тепла, подяки, підтримки нашим захисникам за щоденні подвиги. В рамках акції учні передали вітальні листівки та обереги мужнім українським воїнам-героям.

Кожен українець, який зараз захищає нашу землю, є справжнім героєм!

Слава Україні! Героям слава!

ФОТОЗВІТ

Кiлькiсть переглядiв: 41