Новини по НМТ: РОЗМІЩЕНО ЗАПРОШЕННЯ

ОСНОВНА СЕСІЯ НМТ: РОЗМІЩЕНО ЗАПРОШЕННЯ

За інформацією УЦОЯО, у зареєстрованих учасників основних сесій НМТ-2023 з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, у яких зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення НМТ.

Учасникам НМТ-2023 необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї персональної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти.

НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто в спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, де з учасниками працюватимуть україномовні педагоги, навчені українськими експертами.Зверніть увагу: допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочнеться за 30 хв. і припиниться за 10 хв. до початку тестування, тож рекомендуємо заздалегідь прокласти маршрут доїзду.Український центр оцінювання якості освіти учасникам НМТ наполегливо рекомендує публічно не розголошувати дату та місце проведення тестування.

Необхідність збереження інформаційної тиші викликана міркуваннями безпеки організації тестування.

Учасникам НМТ, які братимуть участь в основній сесії тестування, необхідно подбати про комплект документів, які необхідні для допуску в екзаменаційні центри.

Одним з двох документів, на підставі якого здійснюватиметься допуск учасників до тестування, є Сертифікат НМТ.

Кожен учасник тестування має:

- самостійно сформувати Сертифікат НМТ в персональному електронному кабінеті;

- роздрукувати Сертифікат.

Окрім Сертифіката, учасник національного мультипредметного тесту для допуску до екзаменаційного центру обов’язково має пред’явити документ, що посвідчує особу (паспортний документ).

Кiлькiсть переглядiв: 42